Followers

Saturday, May 8, 2010

Pukul 3 pagi


Dah pukul 3 pagi dah.Aku tak tido2 lagi.Haiih..inilah gara-gara minum kopi banyak sangat,sampai nak pejam mata pun tak boleh.

Jenguk ke tingkap sekejap,nak tengok pemandangan kat kawasan apartment ni.Subhanallah,aku nampak bulan separuh.Cantiknya ciptaan Tuhan.

Ahli rumah(housemate)aku pula sedang berhempas pulas mengulang-kaji pelajaran.Maklumlah..esok kan ade re-exam gas turbine engine.Alhamdulillah,aku tak perlu bersusah payah,sebab aku berjaya untuk lulus dalam exam yang lepas.Bukannya pandai sangat.Tapi mungkin sebab aku hafal satu modul gas turbine engine kot.

Tapi,lepas habis exam je,semuanya hilang,haha.Belajar semata-mata kerana peperiksaan.Itulah Mohamad Amar Haziq.Kesian Mr.Phang,penat dia ajar kat dalam kelas.


6 comments:

LUKISAN PENA said...

dah ziarah...
dah follow..
sama lah..dah pukul 3.30 skrag...minum kopi radix..

tq ziarah tadi

amar haziq said...

sama2..
lain kali kita kena jauhkan diri dari kopi ni..huhu

Nurul Izzati Norlaili said...

ko penangan dpt kopi ... klo aku lak penangan FB sume keje xjln .. kdg2 1 mlm aku xtido.. hahaha

amar haziq said...

tak baik tak tdo malam
nnti ade hitam kt bawah kelopak mata
nanti karim carik perempuan laen baru tau..haha

NHIDAYAT said...

awak amik bahasa german ke? hehe
btw nice meeting u! kawan i ada jugak MAS

wowwww u lg kaya dr org bisnes laa!=)

amar haziq said...

haha..tak de lah..
bahasa arab pun terkial-kial
bahasa german ni saya belajar dari kawan saya yang study kt sana...

ada kawan kat MAS jugak ea.siapa??

mana ada kaya..kalau kaya saya dah lama berhenti belajar..duduk rumah je
kan senang,huhu

Post a Comment