Followers

Thursday, May 20, 2010

Mak semakin kurus dan hilang 8kg kerana Herbalife

Seperti biasa,rutin bulanan aku ialah balik ke kampung halaman pada setiap hujung bulan.Lama merantau di KL,sekali-sekala kena lah jenguk-jenguk orang tua di kampung kan.Barulah boleh jadi anak yang mithali.Betul tak..;)

Kepulangan aku kali ni disambut dengan penuh kejutan.Sebab apa?Sebab baju kurung yang mak pakai kelihatan besar.Tapi aku buat tak tau je,malas nak tanya,simpan soalan ni,untuk ditanya semasa makan malam dengan mak,sebab aku selalu berbual panjang dengan mak ketika dan selepas makan malam(yelah anak bujang lama tak balik,ada banyak benda nak cerita)

Mak memang mempunyai masalah berat badan(bukan macam zaman anak dara dulu,kurus je..haha).Doktor menasihatkan mak supaya menurunkan berat badan kerana mak mempunyai sakit-sakit di bahagian lutut,akibat berat berlebihan yang terpaksa ditampung oleh lutut mak.

Semasa berbual-bual panjang dengan mak,mak cakap mak dah turun 8kg.Peliknya?mak mana ada masa nak exercise,hari-hari kerja.Pagi-pagi buta lagi dah pergi kerja dan balik lewat petang,kemudian nak sediakan makan malam lagi untuk ayah dan adik-adik yang banyak songeh.haha;)

Nak tau apa rahsia mak.Rupa-rupanya mak ambil produk HERBALIFE.Mak consume one set of HERBALIFE to lose weight.

Sejak daripada melihat perubahan pada diri mak,aku pun mula mencari tentang produk HERBALIFE di Internet dan aku telah berkenalan dengan ramai pengguna dan pengedar HERBALIFE.

Alhamdulillah,mereka semua mendapat hasil dan keputusan yang baik selepas menggunakan produk HERBALIFE.Biar betul kan?Pada mulanya,aku pun tak percaya.Tapi...setelah melihat perubahan pada mak dan orang-orang yang telah consume HERBALIFE,persepsi aku pun berubah.

Haa..sebelum tu,aku terlupa nak cerita macam mana mak boleh jadi gemuk,mak sebenarnya kurus dulu-dulu.Ceritanya macam ni,mak happy tengok anak-anak dia makan,jadi mak akan masak banyak-banyak.Kadang-kadang,banyak makanan yang terbiar macam tu je,sebab kami adik beradik tak berjaya nak habiskan.Mak cakap,sayang tengok makanan ni,membazir je.

Jadi,maklah yang terpaksa habiskan semua lauk pauk,sebab tak mahu membazir.Hasilnya,jeng..jeng..jeng..berat badan mak pun naik.haha.

Alang-alang cerita pasal mak,bawah ni nak share gambar pengguna-pengguna HERBALIFE.Jom Tengok!!

Puan Rahimah antara pengguna Herbalife terawal di Malaysia




Disebabkan result mak dan pengguna-pengguna HERBALIFE lain yang amat memberangsangkan.Jadi,baru-baru ni aku telah ambil keputusan untuk sign up sebagai HERBALIFE Independent Distributor.

So,if you want to LOSE Weigth,Gain Weight,Maintain Weight,HEALTHY Breakfast,EARN EXTRA INCOME.

MONEY BACK GUARANTEE ;)


Tanyalah Amar Haziq : 013-6247790



ps:satu hari nanti,nak belanja mak HERBALIFE secara percuma;)

55 comments:

kakchik said...

Salam Amar Haziq. Nampak menarik je kakchik dtg bacalah w/pun kata dah nak masuk tido. Tahniah untuk mar amar haziq ya sb berjaya turunkan berat badan. Skrg ni makin ramai wanita yg mengalami obes. Kat Kelantan ni pun ramai sangat dah. Nasib baik dalam keluarga kakchik tiada yg gemuk, semuanya kecil molek je dan sihat. baguslah, jadi usahawan herbalife.

Anonymous said...

huish joe tu member aku..mcmner bleh ade gambar die plak?

apeng

amar haziq said...

Alhamdulillah kak..saya tergerak hati nak jadi usahawan herbalife selepas melihat mak yg berjaya turunkan berat badan sebanyak 8kg.Mak semakin sihat.
Potensi Herbalife amat besar sekali di negara kita kak,sbbnya ramai penduduk negara kita yg mengalami masalah obesiti..;)

Ct SoLeHa said...

wah..tahniah sbb mak amar dah turun berat..mst makin sihat..
dah follow u :)

hanis-anati said...

ehee...tu gmbr mak mell...

AISHA SAAD said...

uishh pandai promote ehh.
but sorry, ak dah amekk ubat lainn.
huuuu.

newayy, wish u lickk ok??

amar haziq said...

apeng:aku amek kt dalam herbalife nye testimoni

ct soleha:Alhamdulillah..thanks for following my blog..jemput dtg lg k..;)

Aidi-Safuan said...

gler tough bob tuh. kacak siot!

amar haziq said...

bob berjaya turunkan berat badan dan rahsianya ialah Herbalife
untuk mengetahui lebih lanjut tentang kebaikan Herbalife
contact me k ;)
013-6247790

Cik Minie said...

interesting..;)

umie said...

wah..best nyer..umie memang dah try herbalife ni 1 bulan..alhamdulillah..ada gak penurunannya..

amar haziq said...

Alhamdulillah...semoga umie makin sihat dan mendapat berat badan ideal ea ;)

AiZ said...

kalau lah aiz jumpa produk yg boleh gemukkan pula... mesti best.. ^__^

amar haziq said...

produk ni pun boleh menaikkan berat badan Aiz..

chenta said...

eh..yg joe tu kenal la..sorg blogger ^_^

amar haziq said...

yup2..dia pun consume herbalife

nas said...

ermmm...bagus ker produk tue? ermmmm...tapi kalao family aku guna mmg xleh lar...sumer kurus3...hehehehe...ade x produk yg menaikkan berat??

amar haziq said...

nas..produk Herbalife pun boleh naikkan berat badan serta untuk kesihatan;)

nas said...

saye follow k..:)

amar haziq said...

thanks nas..sila dtg lagi k;)

nursarah said...

kalau nak turun berat setakat sekilo dua berbaloi ke ambik herbalife. mahal kowt

amar haziq said...

Herbalife bukan sahaja utk turunkan berat badan kak..juga untuk kesihatan
sbb Herbalife mengandungi pelbagai nutrisi yg amat2 diperlukan oleh tubuh badan;)

Taklah mahal jika dibandingkan dengan kesihatan dan berat badan ideal yg akak dpt..
Pepatah Inggeris ada mengatakan..

Good Things Never Come Cheap..huhu

Cubalah Herbalife kak..akak pasti berpuas hati dengan keputusan selepas consume Herbalife..
buktinya..mak saya;)

kitatauke said...

kotak nak jerit takde ke bro???susah den nak jerit ni...:)

amar haziq said...

tak adalah...dah delete dulu
kalau ramai nk jerit kt dlm blog ni
nnti sy tambah k;)

Nurul a.k.a Riko said...

Hai Amar...
cerita mak amar pasal masak2 tu utk anak2...mmg samer dgn ahkak. Anak suka makan aper..sumer ahkak masak.

Peh tu...ada satu masa tu anak ahkak suka makan cup cakes...ahkak asyik buat cup cakes...terus badan mencanak2 naik..maner tak nyer....my doters suka makan buttercream..or icing aje...yg belen2 cupcakes tu..derang makan sikit ajer...sebab sayang nk buang...makan gak lah.

Cha suka makan choc. chips cookies...buat gak every wiken...Cha makan sebijik...ibu dia makan 2 bijik..peh tu ngap..ngap makan...konpem berat naik lepas tu.

Adam Idris said...

nice blog u have..herbalife? tahniah!~

amar haziq said...

Kak Nurul:so..kak nurul tak mau cuba ke Herbalife..bukan saje boleh turunkan berat badan dapat juga meningkatkan kesihatan ;)

Adam:Thanks Adam..

Ery Farieha said...

joe kacak
haha

amar haziq said...

haha..yup2
after consuming herbalife

Miss Annaz said...

haziq..
mak awak mesti semakin nampak muda kan?
tak pe untuk kesihatan jugak

tq sbb datang menjengah...

klu sudi lawat la lagi blog saya

amar haziq said...

miss annaz:yupp..untuk kesihatan jugak
akak macam mana..
berminat dgn herbalife;)

Huda said...

hehehe, belanjer la pembace skali..kompom kurus lagi cepat.

gurau2 :)

amar haziq said...

haha..kalau nak belanja pembaca skali
kene lah beli dulu ye..huhu

sirna said...

akak ingat produk herbalife ni ada vitamin je rupanya untuk kurus badan pun ada ek..tahniah la kat mak=)

amar haziq said...

Kak sirna:bukan saja tu kak,nak naikkan berat badan pun boleh..
kalau akak berminat
contact saya k
my no 013-6247790

kulanz said...

pernah dengar juga pasal herba ni.. ada seorang rakan yg dulu gemuk, tetiba jadi kurus.. rupanya dia amalkan herbalife... mmg bkesan

amar haziq said...

yup2
mmg berkesan..mak sy pun sama
semakin kurus dan lebih sihat

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

huhu,anak yang baik selalu ada cita2 nak bantu mak ayah..bagus2...

amar haziq said...

dah menjadi kewajipan anak2..huhu

mrs.JamaL said...

mesti mahal kan...

amar haziq said...

tak lah mahal jika nak dibandingkan dengan hasil keputusan selepas consume Herbalife kak
kak akan jadi lebih sihat dan insyaAllah..mendapat berat badan ideal..
orang inggeris pun ada berkata
health is wealth;)

jika akak berminat..feel free to contact me okey
my phone no:013-6247790

Rabia Sensei said...

Wah, menarik, tertarik...memang saya tgh mencari sesuatu untuk turunkan berat badan ni. Kawan-kawan, mari kita bersenam

amar haziq said...

really..?
jika ada sebarang pertanyaan
contact lah saya k;)

013-6247790

Sawang said...

Selain makan benda tu, kena exercise jugak ke ataupun goyang kaki je? Berkesan tak untuk kebuncitan perut?

Bubu said...

I‘d like to invite you to visit my fashion blog:

http://www.mydarlingbubu.com/

Thank you :). KISSES FROM SPAIN

•••HAVE A GREAT DAY•••

Bubu said...

¿puedo escribirte en español?? mis amigas portuguesas y brasileñas adoran que les escriba en español, y a mi me encanta tu lengua, el portugués es la lengua más bonita que existe, además se entiende muy bien!!!!

un beso!!! beijos!!!

Bubu said...

I‘d like to invite you to visit my fashion blog:

http://www.mydarlingbubu.com/

Thank you :). KISSES FROM SPAIN

•••HAVE A GREAT DAY•••

Bubu said...

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Hello Friend, I love love love your blog, it‘s very interesting!!! I really like your style!! i‘ll visit you many times for sure honey.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

amar haziq said...

Sawang:without exercise,boleh turun 2-3 kg within 2 weeks,with exercise lagi banyak kg boleh turun...;)
yupp2..berkesan untuk perut buncit juga..

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=1244579&id=1047547437

bubu:thanks bubu;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.tunjuk lah pic mak u ;)

[L]y[A][N]a ~ said...

suke herbalife!
tengok org yg consume herbalife neh, pas trun berat, kulit xkendur n lebih cantek :)

~ ReD ~ said...

HOH! testimonial terbaekk!! fmly members sendiri dh try. bagus2;) hihi

AROL DSHW said...

ehh. itu JOEGRIMJOW kan?
blogger famous. :)

W3 ToGetHer said...

tue joegrimjow ek???

amar haziq said...

yupp22..top blogger kn

Post a Comment