Followers

Sunday, July 4, 2010

Aku jadi sasaran gay?

Entri kali ni aku nak cerita tentang perkara yang dah lama aku rahsiakan.Hanya mak dan kawan-kawan aku sahaja yang tahu tentang perkara ni.

Baru-baru ni,ada seorang lelaki(dalam lewat 20an aku rasa..)yang bersungguh-sungguh sangat nak kenal dengan aku.

Katanya nak jadikan aku adik angkat dia.Sebenarnya aku tak kisah sangat,tapi bila aku tanya reasons kenapa dia nak jadikan aku adik angkat,dia answer sebab nak mengisi kekosongan di hati.
Erk...aku dah rasa lain macam dah.Sebagai seorang lelaki(lagi2 jika dah berusia lewat 20an..)jika ada kekosongan di hati,cepat2 lah cari calon isteri.Sekurang-kurangnya ada tempat untuk meluahkan perasaan dan mengisi kekosongan hati.

Aku tak mahu bersikap sombong,jadi aku pun offer kepada ''abang'' tu untuk kenalkan dia dengan kawan-kawan perempuan aku.Tapi dia menolak,alasannya sebab pernah frust.

''Abang'' mengajak aku untuk datang ke rumah ''abang'' yang terletak di Bangsar.Seriously,aku tak berani nak pergi,silap2 lain pulak yang jadi.

Ini bukan kali pertama,sebelum ni pun ada juga seorang ''abang'' dari Puchong yang beria-ia benar nak jumpa dan berkenalan dengan aku.

Teringat kisah seorang kawan aku,Stephen(MAS Cabin Crew) yang menjadi sasaran gay di gymnasium Fitness First.Kata Stephen,jika nak ke gym,pergi pada waktu2 tertentu seperti pada waktu puncak(peak hours)sebab pada waktu ni,golongan gay tak berani nak kacau pengunjung-pengunjung lelaki sebab orang ramai kat gym.

19 comments:

illafira said...

isk.. menakutkan

s h i d a t said...

pukul je

amar haziq said...

ilafira:menakutkan+geli geleman

shidat:tak boleh,nanti saya plak yg kena tido balai,haha

Nyetok said...

Hahak kawan pernah jadi sasaran gay di facebook.. lepas tu terus kawan tapis friendlis

amar haziq said...

nyetok:dulu aku tapis..tapi bila tak tapis,ini plak jadinya

syuQ said...

ei syeram..gay skrg susah nk cam wooh..
dorg pandai cover
dgn cara ber couple ngan awek.
Dlm ms yg sma..dorg tu jugak berstatus awek. Yek!

Takot aku ter couple ngan gay (-__-)"

amar haziq said...

syuq:bukan tu je..ada yang dah berkeluarga pun sama..
berkeluarga utk berselindung
haish..

Zqah Ail said...

gay ?
x pernah jumpe tp mesti macho orgnya yea .. hehehe

salam singgah dr haziqah =p

amar haziq said...

saya=macho?
hahaha..xbetul tu

AcanCapik said...

kena kacau kat bilik sauna. serik dah aku nak pegi... =O

amar haziq said...

bilik sauna kt club house ke..
xsangke ade jugak mamat gay kt apt kite

y@n@ M!B said...

awk ni baek sgt kut tu dorg minat..ngee~

amar haziq said...

baik ke..xdelah sy jahat lah
sbb tu agaknya d'org suke..haha

amar haziq said...

baik ke..xdelah sy jahat lah
sbb tu agaknya d'org suke..haha

amar haziq said...

baik ke..xdelah sy jahat lah
sbb tu agaknya d'org suke..haha

amar haziq said...

baik ke..xdelah sy jahat lah
sbb tu agaknya d'org suke..haha

alif said...

aku ramai abg angkat..

ada yg tolong top up..

ada yg tolong beli hp..

ada yg tolong beli baju

err..kira sumer..tolong shoping,

ada jugak yg nak tolong mandikan,,

kakak angkat juga ada..tapi dari swis,aust,

all gediks2 terlampau..

murahkan rezeki aku..sumer..aku tolak..

kecuali top up..huish..tak leh elak dah..

(to be) Ir. Nizam said...

bro.. aku rase ko nie jambu skit kot.. tu yg gay jadi sasau merba 2.. hahah..

fndrocka said...

ada paras rupa gay ke kamu

Post a Comment